Information från Wera med anledning av Corona.

Med anledning av den uppkomna situationen med Coronaviruset vill vi dela med oss av information om vår verksamhet och hur vi kommer att agera inom den närmaste tiden.

Wera kommer noggrant att följa händelseutvecklingen i Sverige och omvärlden. Med tanke på den rådande osäkerheten kommer vi agera från dag till dag och vecka till vecka. Givetvis är det en situation vi tar på största allvar och har största respekt för. I dagsläget ser situationen ut som följande:

  • Verksamheten kommer fortsatt att hålla öppet precis som planerat. Skulle situationen ändras kommer vi att meddela våra återförsäljare och kunder omedelbart.
  • Vår utesäljare, Roger Edin, kommer fortsatt att vara i tjänst och finns behjälplig för våra återförsäljare. Han genomför även planerade kundbesök efter önskemål.
  • Wera har leverantörer av tält i Tjeckien och Kina. Tältleveranserna av Bohus Air kommer att bli några veckor försenade. Skulle det önskas omgående leverans av Bohus Air går det fortsatt att beställa lufttält av varumärket Eurotents Bohus Air för omgående leverans i storlekarna 310/311 och Bohus Air 380/381. Övriga tältleveranser som exempelvis Vivaldi och Prestige påverkas inte i dagsläget.
  • Bemanning av kontoret påverkas inte och vi kommer att svara på mejl och telefon enligt ordinarie tider.

Skulle ni ha ytterligare frågor är ni givetvis välkomna att kontakta oss, så ska vi bistå er efter bästa förmåga.

Med vänliga hälsningar
Andreas Björck, vd Wera

Se fler nyheter

© Weratents AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart