HEM / Kundtjänst / Leverans & villkor

Leverans och villkor

Hos Wera betalar du tryggt och säkert med kort över Internet, vi erbjuder även tredjepart, (f.n. Arrivato via NET) för fakturering till privatpersoner. 
På Weratents.se/dk ges två olika valmöjligheter: Hitta din närmaste återförsäljare, eller köpa direkt till rekommenderat pris och få varorna skickade till närmaste återförsäljare för upphämtning.

Kortbetalning:

Via vårs betalningspartners, erbjuder vi ett säkerhetssystem där all data skickas krypterat. Kortnummer sparas inte i våra system och den senaste tekniken från både VISA och MasterCard används för verifiering. Vi följer de lagar som gäller för registrering och identifiering på Internet och systemets plattform bygger på samma teknik som används av banker och myndigheter. Allt detta sammantaget gör att vi kan garantera dig absolut högsta säkerhet så att du kan känna dig trygg när du handlar hos Wera AB.

Reservation:

Vi reserverar oss mot slutförsäljning, bild- och textfel i webshopen. Av tekniska skäl kan produkternas färger avvika något från verklighetens. Vi förbehåller oss rätten att ersätta vara med likvärdig vara. Beställt gods levereras väsentligen i enlighet med beskrivning i shopen. Skulle en avvikelse resultera i att du inte vill ha varan gäller självklart ångerrätt enligt distans- och hemförsäljningslagen.

Skadade försändelser:

Skadade försändelser skall reklameras direkt vid mottagning, alternativt påtalas till chaufför om skadat gods.

Frakter:

Säkra leveranser med så billiga frakter som möjligt är en självklarhet för oss på Wera. För att säkerställa snabba och säkra leveranser använder vi oss av DHL på ordinarie frakter och Schenker på långods. 

När du gjort din beställning skickas en orderbekräftelse till dig via mejl. Om varan finns i lager och du inte har några andra önskemål, levereras varan till dig inom 3-5 arbetsdagar. Du väljer själv i menyn till vilken återförsäljare du vill att försändelsen ska skickas.

Tvist:

Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Ångerrätt gäller vid köp från webshop:

När du handlar från Weratents.se/dk gäller ångerrätten enligt distanslagen. Som kund hos oss kan du alltid ångra ditt köp inom föreskriven tid genom att meddela er återförsäljare detta. Er återförsäljare lämnar i samband med detta information om hur du skall returnera varan samt hur återbetalning kommer att ske. 

Distanshandelslagen ger dig rätt till 14 dagar från den dag då du tagit emot varan. Ångerrätt gäller om varan inkl. tillbehör återsänds i oanvänt skick i oskadad originalförpackning samt ett ifyllt returformulär (kan laddas ner här: returformulär). 

Produkter som är använda, har skadat emballage etc kan komma att återbetalas med ett lägre belopp än ursprungsvärdet beorende på hur möjligheten att sälja varan igen påverkas.

Välkommen att kontakta oss!

Har du frågor rörande våra villkor? Kontakta oss gärna för rådfrågning och hjälp.

Kontakta Oss

© Weratents AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart