Wera inleder samarbete med Subaru Nordic runt taktält

Wera inleder samarbete med Subaru Nordic runt taktält

Ska leverera till återförsäljare i Norden Företaget Wera inleder ett samarbete med biltillverkaren Subaru. Det innebär att Wera kommer leverera taktält till Subarus återförsäljare i Norden & Baltikum. - Vi är mycket glada över samarbetet med Subaru och det blir en viktig del i vårt arbete med att vara den ledande leverantören av taktält på den nordiska marknaden, säger Weras vd, Andreas Björck.

Wera arbetar med tältrelaterade produkter till fritids- och campingbranschen. Företaget satsar offensivt och inleder nu ett samarbete med biltillverkaren Subaru i Norden och Baltikum runt taktält. Taktälten kommer att säljas som ett tillbehör hos Subarus återförsäljare. Genom att fästa taktältet på bilens takräcke har du på endast ett par minuter ett uppfällt mobilt boende. På så sätt blir det enkelt att uppleva natur och äventyr för personer som köper Subarus bilar.

- Efterfrågan på taktält är stor och har fortsatt att öka, vilket givetvis är roligt. Att vi nu inleder ett samarbete med Subaru i Norden är ett kvitto på att vi kan erbjuda en attraktiv produkt. Subaru är starkt förknippat med hög kvalitet och dess ägare har ofta en aktiv livsstil, vilket passar bra in i Weras profil, säger Andreas Björck, vd på Wera.  

Ökad efterfrågan
Allt populärare produkt Taktält har länge varit populärt på kontinenten och i USA, under de senaste åren har trenden blivit alltmer populär även i Sverige. Antalet personer som väljer att resa med taktält väntas öka ytterligare inom de närmaste åren.
- Vi har många aktiva kunder som gillar att vara ute i skog och mark. Att vi nu kan erbjuda taktält som ett tillbehör blir ett stort mervärde för våra kunder, säger Magnus Wallenrodd, tillbehörsansvarig på Subaru.

Presskontakt: Andreas Björck, vd Wera. Tel: 070-3375806 E-mail: andreas@weratents.se
Presskontakt: Magnus Wallenrodd, Tillbehörsansvarig Subaru Nordic. Tel: +46 40 618 49 59 E-mail: mwallenrodd@subaru.se
Presskontakt: Mathias Eriksson, marknadsansvarig Wera Tel: 0701-995259 E-mail: mathias@weratents.se

Se fler nyheter

© Weratents AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart