HEM / Kundtjänst / Om Wera

Om Wera

Wera är ett helt nytt varumärke som lanserades under hösten 2019. 

Men vår historia startade långt tidigare än så. Redan 1995 för att vara exakt, då vi tog namnet Eurotents. Branschen och campinglivet utvecklas och det gäller även oss som organisation. En del i utvecklingen är att vi byter namn till Wera och satsar framåt. Vår filosofi är enkel: I en värld med ett allt högre tempo blir tiden allt viktigare. Med bra produkter och en genuin känsla för kundernas önskemål, har vi skapat en plattform för dig och alla andra kunder som leder till mer tid över för avkoppling – helt enkelt Fritid på riktigt.

Fritid på riktigt

Genom vår gedigna erfarenhet av camping- och friluftslivet har vi en stor förståelse för våra kunder och deras behov. På så sätt kan vi hjälpa dig och alla andra kunder fram till det alternativ som passar bäst. Att vi har bra produkter som håller över tid och konkurrenskraftiga priser har också spelat roll för att vi funnits på marknaden i 25 år.

"Sedan 1995."

Här kan du köpa Wera förtält

Hitta närmaste ÅF

Utforska vårt breda sortiment

Våra förtält

Resan från Eurotents till Wera

Moderbolaget som äger Eurotents har sedan starten 1995 hetat Wera AB. Hösten 2018 förvärvades bolaget och fick nya ägare, vilket innebär en nysatsning inom företaget. En av de viktigaste komponenterna handlar om att skapa en tydligare profil och kommunikation mot kunder och samarbetspartners. Vi kommer precis som alltid att ge service i topklass med riktigt snabba leveranser, det lovar vi. Vi kommer också att lyfta kundkontakten och detaljerna på produkterna ytterligare en nivå.

Välkommen att kontakta oss!

Hos oss på Wera finner du ett stort sortiment av förtält för just dina önskemål. Vi har lång erfarenhet och erkänt bra produkter. Här hittar du allt från A-måttstältet Prestige 3000 till lufttältet Bohus Air och vintertältet Trysil. Givetvis har vi även det exklusiva premiumtältet – Vivaldi.

Kontakta oss

© Weratents AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart