Nya Weratents är live

Sedan ett par veckor tillbaka är nya Weratents live. En uppdaterad webbshop med flera nya funktioner som underlättar för både slutkunder och återförsäljare. - Vi är både stolta och glada och den nya siten. Vår ambition är att ständigt utvecklas, säger vd, Andreas Björck.

Planeringen med den nya webbhopen med återförsäljarlogin startade redan under hösten 2020. Under våren har siten rullats ut och nu är samtliga funktioner på plats.
- Slutkunder kan välja mellan att finna närmaste återförsäljare, men de kan även köpa förtält, taktält och reservdelar direkt på weratents.se, för upphämtning hos närmaste återförsäljare. Det är en fin service som vi vill ge kunder, säger vd, Andreas Björck och fortsätter: - I princip hela sortimentet ligger upplagt. Om ett tält skulle gå sönder kan man kolla under stativdelar där alla tält ligger upplagda som sprängskisser med en sökfunktion som gör det enkelt att finna den del som behöver kompletteras. Dessutom finns det återförsäljarlogin som stöd för våra återförsäljare.

Inspiration och montering En viktig funktion med den nya siten är att information, support och inspiration ska finnas lätt tillgängligt. - Att göra det enkelt ligger i vårt DNA. Både på startsidan och under kundtjänst mediaarkiv för filmer finner man inspirationsfilmer och monteringsfilmer. Vi har fått feedback från kunder som saknat monteringsfilmer för exempelvis Wera Vivaldi. Det är något som vi nu producerat och det är väldigt glädjande att vi fått så fin återkoppling på filmerna, avslutar Andreas Björck.

Se fler nyheter

© Weratents AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart